Nettverk

Enten du har et lite kontor med èn bruker eller et stort lager med 100 brukere så trengs det netttilgang. Vi hjelper deg med en passende løsning for å kunne jobbe trådløst eller med kablet nettverk. Vi bruker Zyxel som leverandør og våre teknikere har sertifiseringer på blant annet oppsett av trådløst profesjonelt nett

Sikkerhet

Vi vet at sikkerheten for dine bedriftsdokumenter er viktig. Inntrengere bruker stadig nye metoder og derfor holder vi oss oppdatert på sikkerhetsteknologi og kan levere brannmur-løsninger til ditt behov. Vi tar oss av vedlikehold, oppgraderinger og analyser så du kan jobbe trygt uten å bekymre deg.

Backup

Enten du har en personlig pc med noen få dokumenter, eller flere store servere, kan vi levere backup. Vi har datasenter i Kristiansand så vi fysisk kan hente backup. Dersom uhellet er ute, kan vi ha en ny server oppe å gå i løpet av noen få timer! Vi kan da stille med en backup-server som har "speilet" serveren deres og denne serveren blir stående hos dere frem til vi har løst problemet!

Maskinvare

Vi hjelper med oppsett, installasjon og innkjøp av maskiner. Vi leverer et komplett utvalg av produkter fra Fujitsu. Dersom dere har systemer/prosessmaskiner som skal kobles opp mot pc/backup etc. så hjelper vi med det også

Konsulent

Om det gjelder oppsett av e-post, konfigurasjon av server eller kabling av nettverk; vi hjelper deg! Ingen jobb for liten, og ingen jobb for stor.

Totalleverandør

Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi levere løsninger som deres totalleverandør. Som kunde forholder du deg kun til oss. Vi tar oss av resten

Om oss

Direct IT ble grunnlagt i 1995 og har vært med på en ekstrem utvikling innen IT. Det er viktig å følge med i utviklingen og vi tar derfor jevnlig kurs og sertifiseringer fra blant andre Microsoft, Fujitsu og Zyxel.

I senere tid har sikkerhet blitt en viktig del av alle bedrifter og nettopp dette er vårt hovedfokus: "Drift & Sikkerhet"

Rundt 90% av våre kunder er driftskunder hvor vi overvåker IT-systemet og agerer hvis det oppstår feil. Av disse så har mange en driftsavtale hvor vi har fullt ansvar for bedriftens IT-systemer. Ved en driftsavtale, har vi x antall servicer per år hvor vi sjekker at programvare er oppdatert, printere er fulle av blekk, og at systemer er stabile.
Vi leverer konsulenttjenester til din bedrift - uavhengig om du er driftskunde og hvis oppgaven er utenfor vårt kompetansefelt, involverer vi våre samarbeidspartnere. Du som kunde forholder deg alltid til oss og avtalt pris!