Hva er Office 365?


Office 365 er en samling av programmer og tjenester du kan bruke til å være produktiv på tvers av en rekke enheter fra nesten hvor som helst. Flere forskjellige abonnementer er tilgjengelige, slik at ulike behov dekkes. De fleste abonnementer inkluderer Office som du kan installere på datamaskiner og mobile enheter. Alle abonnementer omfatter nettversjoner av Word, Excel og PowerPoint. Office 365 er den gamle Officepakken i en moderne og oppgradert versjon der man får flere produkter og tjenester som har effektivisering og kommunikasjon i fokus. I tillegg får man profesjonelle produkter som man tidligere kun fikk tilgang til gjennom store investeringer og kostander. Dette er tjenester som Exchange-server (profesjonell mailløsning), OneDrive for Business (profesjonell lagringstjeneste på skyen), SharePoint for dokumentbehandling (dokumentlagring) og ikke minst Skype for Business som gir enkel og effektiv sanntidskommunikasjonsmulighet.     

Hva er spesielt med disse tjenestene?


Med Office365 får man profesjonelle bedriftsløsninger både som skytjenester og som lokal installasjon (Office pakken). 

Med mulighet for selv å velger hva man trenger og kun betale for de enkelte tjenestene, gjør at man får avanserte og profesjonelle løsninger for en svært rimelig pris tilpasset dine behov.  Office365 fungere på Windows og Apple (MAC) maskiner, samt alt av mobiltelefoner og PADer basert iOSenhet (iPhone eller iPad), Android-enhet (telefon eller nettbrett) og Windows Phone/Mobil og Windows 10.

Prisen er fra kr. 35,- per måned per bruker alt etter hva man trenger og velger av de ulike pakkene. I tillegg gir hver bruker abonnement muligheten til 5 selvstendige installasjon av Office pakken (på de abonnementene som dette inkludert). Fri support og installasjonen er inkludert i denne tjenesten.   

Hva med vår nåværende IT-leverandør?


Office365 blir levert som en tjeneste fra oss og kan kombineres med de skytjeneste dere har fra før.  Våre Office365 produkter kan også kombineres med eksisterende Office365 abonnement fra andre leverandører. Det er ikke nødvendig å flytte fra den IT-leverandøren dere benytter i dag.   
 

Hvorfor velge Direct IT?

Direct as levere ikke Office365 som en pakkeløsning til kunden og sier lykke til. Dette ender som oftest med at kunden kun tar i bruk Exchange mail og Office pakken lokalt. Direct as er en profesjonell leverandør av Office365 med høy kompetanse på alle Office365 produktene. Vi kan derfor hjelpe ditt firma til å utnytte de tjenestene som ligger i Office365 pakke. Dere vil da få maksimalt utnytte av de Office365 tjenestene som leveres.